Žēl, ka nezināju agrāk. Jau vairākus gadus krāju ķiploku mizas. Kad es sāku stāstīt saviem draugiem, viņi nesaprot, kāpēc es to daru. Bet sarunas laikā, kad stāstīju, kā lietot ķiploku mizas, cilvēki arī teica, ka pārstās tās izmest.
Esmu pārliecināta, ka jūs sekosiet tam pašam piemēram! Ķiploku miza satur daudz noderīgu vielu un ir bagāta ar antioksidantiem, tostarp alicīnu (tāpēc ķiploki ir vērtīgi). Tam ir antibakteriālas, prets***šu īpašības. Nu ļoti vērtīgs produkts, kas palīdz stiprināt mūsu imunitāti.
Es pat pagatavoju raudzētu ķiploku. Un esmu pārliecināta, ka daudzi no jums nezina, kā ēst ķiplokus, lai gūtu maksimālu labumu.
Es arī pastāstīju, kurš ķiploks būs veselīgāks, kuru labāk nepirkt un kā ātri atbrīvoties no ķiploku smakas no mutes (burtiski dažu minūšu laikā). Paskaties, tev patiks.
Pirmā pielietošanas metode:
No miziņas pagatavoju uzlējumu un pēc mazgāšanas ar to izskaloju matus. Mati kļūst spīdīgāki un zīdaini. Tas labi palīdz atbrīvoties no blaugznām.
Es vienkārši ņemu sauju sēnalu uz litru ūdens (ņemu ūdeni, kas tikko uzvārījies), un atstāju to no vakara līdz rītam. No rīta lietoju kā norādīts, vispirms izkāšot.
Trešais lietošanas veids:
Ķiploku miza palīdz labāk saglabāt burkānus ziemai. Jūs varat to izplatīt tieši starp burkānu kārtām. Metode darbojas.
Lasi vēl: Lietas, kuras nevar nodot no rokas rokā
Tikai prieka pēc varat to izmēģināt šoziem.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….